Live Odds och Livebetting

Live Betting är den snabbast växande spelformen på nätet just nu. De stora spelbolagen erbjuder ett allt större utbud av live odds på framförallt fotboll och Tennis men även på hockey, galopp, basket och andra sporter. Det finns massor av spelformer för live betting som för fotboll tex resultat, nästa mål, målskytt, antal mål, antal hörnor, varningar och mycket mera. Oddsen uppdateras löpande medan matchen pågår och det går att göra hundratals spel under loppet av en match.
När man dessutom har tillgång till live streaming, så att man kan se matchen i samma datorfönster som man bettar, blir det ännu mera spännande.
Det finns några spelbolag som erbjuder mycket bra live betting och live stream på den Svenska marknaden:

Bäst Live Betting på Nätet

Unibet är det ledande spelbolaget för live betting på nätet. Unibets livebetting klient är snygg och lättanvänd dessutom live streamar man massor av sport. Uikt för Unibet är också deras Cash in-funktion, vilket innebär att man mitt i matchen kan få ut vinster/ta ut pengar som man satsat på objektet, till det stående oddset. Detta gör att man kan gardera sig på bra sätt, eller få tillbaka delar av summan som kan vara på väg att förloras.

William Hill är en klassisk bookmaker som på senare tid byggt upp en av nätets bästa live betting funktioner. Här hittar du ett stort utbud av mycket konkurrenskraftiga liveodds, live stream. Även William Hill har en cash in funktion som man kallar “Cash In My Bet”, vilket gör det möjligt att avsluta ett spel i förtid. Cash In My Bet är tillgängligt för de flesta fotbollsmatcher, även under pågående spel. Det här ger dig mycket bättre möjligheter att påverka ditt spel och ökar dina vinstchanser.