Livebetting Strategi

 

Man kan givetvis spela live betting enbart för att det är roligt och för at det gör matchen man ser på mera spännande. Men spelar man för att vinna pengar i längden så bör man använda sig av en konsekvent strategi och inte bara kasta in pengar på chans då och då.

Det finns massor av betting strategier och du bör pröva många olika och försöka att hitta en eller två strategier som passar dig och som du känner att du har koll på. Olika strategier lämpar sig givetvis också för olika sporter.

En av dom enklare strategierna är att spela på relativt jämna odds, som nästa hörna i en jämn match, och sedan helt enkelt dubbla insatsen varje gång du förlorar, den sk. Martingale stategin. Denna strategi ger många små vinster men dessvärre också ett fåtal större förluster.

För att bli en vinnare ska du helt hitta en egen unik strategi som du sen använder konsekvent.
Om du menar allvar med ditt spelande så måste du också bokföra alla vad och dela in dom i olika strategier och sporter. Efter ett tag kommer du att kunna se vad som fungerar för dig och vad du förlorar pengar på.

När du tester en ny bettingstrategi så gäller att börja spela med små summor och sen, om det fungerar, långsamt gå upp i insats.

Spela liveodds hos Unibet och få 200% välkomstbonus upp till 1000 kr…Tillbaka till livesoccerodds.com/web analytics