Vem vinner Champions League 2018/19?

Champions Leagues slutspel ligger vid dörren och det gäller att placera sina långtidsspel på segraren innan det är för sent. Inför sista omgången är favoriterna redan vidare även om det fortfarande kan bli några skrällar. Dock är de största titelfavoriterna redan klara för slutspel och oddsen börjar sätta sig när en vinnare ska koras i maj. Vi tar dig igenom favoriterna:

Man City – Odds 4,50

Manchester City är enligt spelbolagen största favoriten att kamma hem säsongens Champions League. De regerande engelska mästarna åkte ur i kvartsfinal i fjol mot Liverpool men vann sin grupp utan några större problem. Pep Guardiola gör sin tredje säsong som ansvarig för klubben som är med och slåss om ligatiteln denna säsong också. Klarar Pep att leda laget hela vägen till finalen i Madrid?

FC Barcelona – Odds 6,0

Nog skulle fansen till FC Barcelona älska att få fira en CL-titel på Atletico Madrids hemmaarena i samma stad som rivalen Real Madrid dessutom bor i. Barcelona leder La Liga och vann sin grupp enkelt trots tuff lottning med både Tottenham och Inter i gruppen. Håller turneringens skytteligaledare Lionel Messi samma form hela säsongen är Barcelona ett lag att se upp med.

Juventus – Odds 6,15

Juventus har varit i två finaler på de fyra senaste åren men har inte lyckats vinna titeln sedan 1996. Inför säsongen häpnades många av att klubben lyckades locka till sig självaste Cristiano Ronaldo, mannen som lett Real Madrid till tre raka CL-titlar och dessutom vunnit skytteligan sex år i rad i CL. Med Ronaldo i laget har man fått en helt ny dimension i anfallsspelet i de avgörande lägena och kanske är man redo att gå hela vägen. Med odds på 6,15 talar mycket för att Juventus är med och slåss långt in på vårkanten.

PSG – Odds 9,00

Fick en tuff lottning med såväl Napoli som Liverpool men lyckades krångla sig vidare utan imponera något överdrivet. Det finns dock oerhörda kvalitéer i laget som inte förlorat på de 16 inledande matcherna i Ligue 1. Med spelare som Neymar, Mbappe och Veratti finns det spelare som kan avgöra och med den bredden borde man klara av att slåss på många fronter.

Bayern München – Odds 10,0

Den tyska mästaren har haft det tufft i Bundesliga och är en bra bit efter rivalen Borussia Dortmund när en dryg tredjedel av säsongen är spelad. Att laget skulle ta sig förbi Ajax, Benfica och AEK Aten har det dock inte varit några tvivel om och visst blir laget något att se upp med som vanligt i Champions League. Dock är man bit efter de absoluta favoriterna i säsongens turnering.