Betting på mästerskap

Betting och vadslagning på sport har varit en omtyckt paus i vardagen i över 2500 år och kommer fortsätta att vara det i 2500 år till, så länge inte klimatförändringarna tar död på mänskligheten innan det. Varje dag spelar miljontals människor över hela världen på matcher och evenemang och populariteten vet inga gränser. Framförallt inte sedan spelbolagen hittade ut på nätet för drygt 20 år sedan. Men även om folk spelar varje dag är det självklart så att de riktigt stora mästerskapen är det som lockar spelarna mest. Detta vet spelbolagen om och därför tar de till många medel för att få kunderna till just deras spelbolag.

Fotbolls-VM mest populärt

VM i fotboll spelas vart fjärde år och har så gjort sedan 1930 då första turneringen spelades i Uruguay. Världens största idrottsevenemang tillsammans med OS lockar spelare från hela världen och intresset för betting är fullkomligt galet under mästerskapet. Spelbolagen slåss därför med näbbar och klor ute för att få över dig till just dem.

Därför flödar bonusarna under VM som aldrig förr och spelarna njuter såklart extra mycket över marknaderna och möjligheterna. Det rör sig om boostade odds, insättningsbonusar, riskfria spel, free bets, no deposit bonusar och mycket mer. Även oddsen är betydligt högre under VM just för att konkurrensen är så pass stor. Kan man locka med högst odds på en viss marknad har man stora fördelar under fotbolls-VM. Nu har VM i Ryssland precis avslutats men sommaren 2018 slog nya rekord på allt inom betting, och med många skrällar blev det många nya miljonärer. Även EM lockar också spelarna men självklart är det så att VM är snäppet vassare.

Betta på OS

De olympiska spelen lockar självklart spelarna. Det som är charmen med OS är att sporter som i vanliga fall inte får se rampljuset av varken tv-tittarna eller spelarna, nu får alla världens ögon på sig. Antalet folk som bettar ökar markant under såväl sommar som vinterspelen. Sommar-OS är betydligt större än vinterspelen men i Sverige är just vinter-OS väldigt populärt eftersom vi alltid brukar ta fler medaljer där än i sommarspelen. Visst suger det att alltid Norge tar ännu fler medaljer men då vet du ju vad du ska spela på när Johaug ställer upp inför 5-milen.

Wimbledon också vanligt

Varje sommar går världens mest åtråvärda tennisturnering av stapeln. Vi talar naturligtvis om Wimbledon. De två första veckorna i juli varje år arrangeras Wimbledon och turneringen spelas på gräs. Svenske tennislegendaren Björn Borg vann fem raka titlar i Wimbledon och alla minns duellerna med John McEnroe där finalen 1980 är den mest klassiska. Att betta på tennis är väldigt kul och under Wimbledon är intresset som störst och oddsen som högst.